Executam acoperise din tigle metalice si ceramice cupru aluminiu tabla zincata. Restaurari la monumente istorice, izolatii termice si fonice. Executam dulgherie mansarde sarpante si sisteme pluviale, jgheaburi din pvc, cupru, zincat, inox.

Societatea noastra activeaza pe piata constructiilor de acoperisuri inca din anul 2010. Firma noastra este specializata in oferirea solutiilor potrivite pentru acoperisul dumneavoastra. Va putem oferi asistenta si in constructia structurilor din lemn pentru acoperisuri, precum si pentru montarea de invelitori metalice, iar impreuna cu furnizorii nostrii punem pretul corect pe acoperisul dumneavoastra.

Am ales sa colaboram cu partenerii cei mai seriosi si constanti, din punct de vedere profesional, pentru a va putea pune la dispozitie produsele cele mai optime, si aici ne referim la raportul calitate-pret.

Produsele sunt atent selectionate astfel incat sa acoperim toata gama de cerinte si sa multumim chiar si pe cei mai pretentiosi clienti. Fiecare produs este insotit, dupa caz, de un certificate de garantie si declaratie de conformitate menite sa ateste calitatea produselor cumparate.

Echipele formate de profesionisti in decursul anilor cu experienta dobandite pe santiere cu certificate ISO& IQ NET.

Vom respecta casa dumneavoastra si ne vom asigura ca lucrarea va fi executata corect.

Rapiditate in interventi urgente intre 1 – 5 ore.